Blog: Nieuwe Ontwikkelingen

Blog: Nieuwe Ontwikkelingen

Nieuwe ontwikkelingen
Ook slijters gaan met hun tijd mee. Het assortiment wordt bijvoorbeeld alleen maar groter. Eén van de grootste oorzaken is dat de consument steeds meer is gaan reizen. Hierdoor worden steeds meer drankjes ontdekt uit de hele wereld, waardoor de slijter gedwongen wordt om zelf ook meer bijzondere drankjes in huis te halen. Een andere grote reden is de sociale media. Als er een mooi nieuw product op de markt wordt gezet, wordt dit volop gedeeld waardoor wij er in de winkel vraag naar krijgen. Vaak zelfs nog voordat het in Nederland verkrijgbaar is. Een mooi voorbeeld hiervan is Licor 43. Mensen vroegen er speciaal naar, maar we konden het simpelweg nog niet kopen. Gelukkig heeft het zelfstandig slijter zijn een paar voordelen.

Wij hadden namelijk de mogelijkheid om op deze vraag meteen in te spelen. Toen de importeur deze likeur eindelijk had, konden wij hem heel snel presenteren en laten proeven.  Wij vinden het leuk om nieuwe producten te kunnen presenteren. Dit in tegenstelling tot grote slijterijketens. Zij wachten altijd eerst af, maar wij willen graag vooroplopen.  De Jack Fire is bij ons bijvoorbeeld al op voorraad.  Tevens hebben wij als een van de eersten diverse Craft bieren uit Duitsland.  Dit zijn bieren die je eigenlijk verwacht uit België en Amerika maar ze komen dus uit het conservatieve bierland Duistland, waar humor en aparte bieren even bijzonder zijn.

Waar ik verder best trots op ben, is dat er een importeur is die ons als whiskyslijter heeft toegevoegd.  Dit houdt in dat wij de speciale bottelingen van Jack Daniels nu binnen krijgen en tevens van andere distilleerderijen zoals als Dalmore, Isle Of Jura, Laphroaig en Bowmore.

Deze whisky’s gaan wij met een aantrekkelijke korting aanbieden of met een superleuk premium.  Elke twee weken zullen wij een andere whisky onder de aanbracht brengen.

U kunt dan ook deze whisky bij ons komen proeven.  Na uitkomen van deze krant heeft u de kans om vier verschillende Isle of Jura’s te proeven.  U zult verrast zijn door de grote verschillen van deze whisky.

Zoals ik deze column al begon. Slijters gaan met hun tijd mee en wij doen dat vooral door in te zetten op een ruimer assortiment, maar in deze huidige digitale samenleving is het ook verstandig om online aanwezig te zijn. Daarom hebben wij sinds kort onze site vernieuwd en een mooie webshop toegevoegd. Hier kunt u alle bijzondere producten vinden die wij verkopen in onze winkel.

Dus kijk eens op onze site www.depoortvankleef.nl wat voor bijzondere producten wij hebben staan.